Dette er oss

Vi gir privatpersoner oversikt over egne inkassosaker og annen gjeld

Ved å bevisstgjøre og skape sunne holdninger om personlig økonomi ønsker vi å bidra til at personer løser sine gjeldsproblemer. Dette gjør vi ved å formidle objektiv informasjon. Vi ønsker også å prioritere inkassosakene og gjelden slik at gjelden blir betalt ned.

Vårt team

Møt oss

Selskapet ble stiftet av fire engasjerte fagpersoner i 2021. Lene og Hallgeir har i en årrekke vært eksperter i TV programmet Luksusfellen på TV3 hvor de bistår personer med økonomiske problemer. Disse erfaringene har de tatt med seg inn i dette selskapet.

Lene Drange

Leder

Hun er vår daglige leder, og er tideneste yngste ekspert i TV programmet Luksusfellen på TV3, hun driver den ideelle stiftelsen VerdiStiftelsen.

Hallgeir Kvadsheim

Styreleder

Han er en av landets beste på privatøkonomi. Han er mangeårlig programleder i Luksusfellen, driver Pengeverkstedet og podcasten Pengerådet sammen med Dine Penger.

Rune Brunborg

Forretningsutvikler

Han er tidligere kredittsjef i Sbanken og har flere store oppstarter bak seg. Han jobber med å ta inkassoregisteret til nye høyder.

Tomas Are Haavet

CTO

Han har lang erfaring som IT-leder i SpareBank 1 / Fremtind og er teknisk ansvarlig. Han utvikler det meste.

Selskapet vårt heter Inkassoregisteret men det er egentlig en portal, ikke et register. Dette er et spørsmål vi får ofte. Vi har bare informasjon om privatpersoner som gir oss samtykke til å opplysninger og egen gjeld. Vi overholder selvfølgelig alle regler om personvern og sletter alle opplysninger etter 6 måneder.

Hold deg oppdatert!

Legger du igjen din mailadresse her vil du motta spennende mail fra oss om videre utvikling, fremtiden og andre relaterte artikler

Vi bryr oss om dataene dine i vår 

personvernerklæring

I utviklingen av Inkassoregisteret har vi fått mange gode innspill fra dyktige fagpersoner. Både fra NAV , Forbrukerrådet, Statsforvalteren i Oslo og Viken og mange flere dyktige fagpersoner. Vi er helt overbevist om at tjenesten vår blir best mulig hvis vi får innspill fra ulike parter, inkassoselskap, privatpersoner, selskaper, og gjeldsrådgivere.

Nå har vi fått basistjenesten på plass, som er å gi privatpersoner en oversikt over egne inkassoselskaper og gjeld fra Gjeldsregisteret. Dette er også mulig å dele videre med NAV. Fremover ønsker vi å utvide vår tjeneste slik at den også inneholder statlig og kommunal gjeld.

Vi har flere planer om hvordan vi skal utvide vår tjeneste:

  • Vi ønsker å gi selskaper en mulighet til innhente informasjon om utestående inkassoselskaper
  • Vi vil lage en vergeportal, slik at landets verger sikkert kan logge inn å få en oversikt over sine brukeres inkassosaker og annen gjeld.
  • Vi ønsker å gi gjeldsrådgivere flere verktøy slik at de enklere kan lage en betalingsplan for sine brukere.

Vi har mange planer for fremtiden og er åpen for innspill

Ta kontakt for en videre prat

Vi vil gjerne høre fra deg