Dette er oss

Vi gir privatpersoner oversikt over egne inkassosaker og annen gjeld

Ved å bevisstgjøre og skape sunne holdninger om personlig økonomi ønsker vi å bidra til at personer løser sine gjeldsproblemer. Dette gjør vi ved å formidle objektiv informasjon. Vi ønsker også å prioritere inkassosakene og gjelden slik at gjelden blir betalt ned.

Vårt team

Møt oss

Selskapet ble stiftet av fire engasjerte fagpersoner i 2021. Lene og Hallgeir har i en årrekke vært eksperter i TV programmet Luksusfellen på TV3 hvor de bistår personer med økonomiske problemer. Disse erfaringene har de tatt med seg inn i dette selskapet.

Lene Drange

Leder

Hun er vår daglige leder, og er tideneste yngste ekspert i TV programmet Luksusfellen på TV3, hun driver den ideelle stiftelsen VerdiStiftelsen.

Hallgeir Kvadsheim

Styreleder

Han er en av landets beste på privatøkonomi. Han er mangeårlig programleder i Luksusfellen, driver Pengeverkstedet og podcasten Pengerådet sammen med Dine Penger.

Rune Brunborg

Forretningsutvikler

Han er tidligere kredittsjef i Sbanken og har flere store oppstarter bak seg. Han jobber med å ta inkassoregisteret til nye høyder.

Tomas Are Haavet

CTO

Han har lang erfaring som IT-leder i SpareBank 1 / Fremtind og er teknisk ansvarlig. Han utvikler det meste.

Selskapet vårt heter Inkassoregisteret men det er egentlig en portal, ikke et register. Dette er et spørsmål vi får ofte. Vi har bare informasjon om privatpersoner som gir oss samtykke til å opplysninger og egen gjeld. Vi overholder selvfølgelig alle regler om personvern og sletter alle opplysninger etter 6 måneder.

Hold deg oppdatert!

Legger du igjen din mailadresse her vil du motta spennende mail fra oss om videre utvikling, fremtiden og andre relaterte artikler

Vi bryr oss om dataene dine i vår 

personvernerklæring

Inkassoregisteret har siden oppstart vært finansiert av selskapets fire grundere, i tillegg til midler fra Innovasjon Norge. Dette har gjort at teamet har utvidet seg. Inkassoregisteret fikk våren 2022 et kundesenter, som nå består av 7 dyktige deltidsansatte.

Selskapet har også et fantastisk IT team bestående av 5 erfarne utviklere som jobber på spreng for å vedlikeholde og videreutvikle tjenesten. 

Inkassoregisteret er et start up selskap som våren 2022 deltok på Startup Norways - Angel Challange. Der kom vi i kontakt med en håndfull dyktige engle investorer som vi fikk inn på eiersiden høsten 2022. 

Inkassoregisteret er opptatt av finansiell inkludering og har et mål om at også skal gjelde på eiersiden av selskapet.

Vi ønsker å lage en best mulig tjeneste

Vi setter stor pris på innspill fra dyktige fagpersoner

I utviklingen av Inkassoregisteret har vi fått mange gode innspill fra dyktige fagpersoner. Både fra NAV , Forbrukerrådet, Statsforvalteren i Oslo og Viken og mange flere dyktige fagpersoner. Vi er helt overbevist om at tjenesten vår blir best mulig hvis vi får innspill fra ulike parter, inkassoselskap, privatpersoner, selskaper, og gjeldsrådgivere.

Vår basistjenesten er å gi privatpersoner en oversikt over egne inkassosaker og gjeld fra Gjeldsregisteret. Brukere kan også dele denne informasjonen videre med en gjeldsrådgiver fra NAV. Fremover ønsker vi å utvide vår tjeneste slik at den også inneholder statlig og kommunal gjeld. Våren 2023 lanserer vi flere nye funksjoner. Vi har laget en budsjett og nedbetalingsfunksjon som skal hjelpe både privatpersoner og rådgivere å forhandle med kreditorer. Dette for å kunne løse og starte å betale ned gjelden.

Vi lanserer også en mulighet for verger å kunne benytte Inkassoregisteret påvegne av sine brukere. Dette er en mye etterspurt funksjon som vi håper kan gjøre det enklere også for dem å få en oppdatert og fullstendig oversikt over ubetalte krav.

Vi ser lyst på fremtiden og har mange planer for hvordan vi skal videreutvikle Inkassoregisteret.Blant annet skal vi åpne for selskaper som ønsker å finne sine ubetale regninger. I tillegg til at vi drømmer om våre å ekspandere til våre naboland.

Har du tanker om hvordan vi kan videreutvikle oss? Send oss gjerne en mail.

Ta kontakt for en videre prat

Vi vil gjerne høre fra deg