Inkassoselskap er velkommen

Automatisert oversikt

Vi har allerede integrert med flere inkassoselskaper. Vi vil gjøre vårt ytterste for å få til en smidig integrasjon som fungerer for begge parter, derfor kan vi gjøre dette på 3 ulike måter, hvor en av dem også gjelder hvis dere har en systemleverandør. En integrasjon vil lette den manuelle arbeidsmengden for inkassoselskapene. Det vil også gi privatpersoner og gjeldsrådgiver en raskere oversikt, og informasjonen vil være korrekt.

Våre partnere

Flere av landers største inkassoselskaper stoler på oss. Vi har allerede integrert med følgende inkassoselskaper

Inkassoregisteret åpnet i juni 2020, og antallet brukere har økt jevnt og trutt. Dette har ført til mange henvendelser til alle landets inkassoselskaper som har vært tidvis utfordrende å svare på.

Dette problemet klarer vi å løse med en av våre integrasjonsløsninger. La oss ta et møte så kan vi sammen finne ut hva som passer best for dere.

Whitelabel versjoner og API støtte

Løsningene våre kan tilpasses i whitelable versjoner for banker og inkassoaktører, som ønsker å tilby brukerne full oversikt og hjelp til selvhjelp. Ta kontakt for en diskusjon om hvilke muligheter som som passer dere. Vår IT sjef Tomas finner en løsning som passer for dere.

Ta kontakt for en videre prat

Vi vil gjerne høre fra deg