Inkassoselskap er velkommen

Automatisert oversikt

Vi har allerede integrert med flere inkassoselskaper. Vi vil gjøre vårt ytterste for å få til en smidig integrasjon som fungerer for begge parter, derfor kan vi gjøre dette på 3 ulike måter, hvor en av dem også gjelder hvis dere har en systemleverandør. En integrasjon vil lette den manuelle arbeidsmengden for inkassoselskapene. Det vil også gi privatpersoner og gjeldsrådgiver en raskere oversikt, og informasjonen vil være korrekt.

Våre partnere

Flere av landers største inkassoselskaper stoler på oss. Vi har allerede integrert med følgende inkassoselskaper

Integrasjon

Vi vil gjøre det enklest mulig å levere informasjon sammen med inkassoselskapene

Inkassoregisteret åpnet i juni 2020, og antallet brukere har økt jevnt og trutt. Dette har ført til mange henvendelser til alle landets inkassoselskaper som har vært tidvis utfordrende å svare på. Dette problemet klarer vi å løse med en av våre integrasjonsløsninger.

Vi har både integrert direkte med inkassoselskaper men også systemleverandører. Ta kontakt med oss så tar vi en videre prat for å finne ut hva som passer best for dere.

I starten av 2023 kom den gledelige nyheten om at bransjeorganisasjonen Virke Inkasso anbefalte alle sine medlemsbedrifter å knytte seg til Inkassoregisteret. Det har ført til flere integrasjoner for oss, som igjen betyr at privatpersoner får en bedre oversikt over ubetalte inkassosaker som er vårt felles mål.

Prøv våre helt nye funksjoner

Budsjett og betalingsplan

I løpet av våren 2023 tilbyr Inkassoregisteret flere saksbehandlings verktøy som kan hjelpe skyldnere å betale ned sine ubetalte inkassosaker!

Inkassoregisteret har siden start gitt skyldnere en oversikt over sine inkassosaker og annen gjeld. Når vedkommende får oversikten kan de nå også sette opp et budsjett basert på gjeldende satser og lage en nedbetalingsplan som vil sendes kreditorene. Dette kan skyldner gjøre på egenhånd eller med hjelp fra en NAV gjeldsrådgiver.

Det er i hovedsak to ulike løsninger som foreslås for kreditorene, et engangsoppgjør eller en utenrettslig gjeldsordning. Utkastet til retningslinjene, hvordan et forslag skal se ut og hva det skal inneholde av informasjon og dokumentasjon er gjort med innspill fra Statsforvalteren i Oslo og Viken, erfaringer fra Luksusfellen og flere inkassoselskap.

Forslaget sendes via API til de inkassoselskapene vi har integrert med. Vi lager også et kreditorrom hvor det er mulig å se hvilken kreditorer som har takket ja til forslaget og informasjon om hvordan kreditorer eventuelt kan be om endringer av forslaget.

Whitelabel versjoner og API støtte

Løsningene våre kan tilpasses i whitelable versjoner for banker og inkassoaktører, som ønsker å tilby brukerne full oversikt og hjelp til selvhjelp. Ta kontakt for en diskusjon om hvilke muligheter som som passer dere. Vår IT sjef Tomas finner en løsning som passer for dere.

Ta kontakt for en videre prat

Vi vil gjerne høre fra deg