Velkommen til å koble dere på Inkassoregisteret!
Automatisert oversikt
Vi har allerede integrert med flere inkassoselskaper. Vi vil gjøre vårt ytterste for å få til en smidig integrasjon som fungerer for begge parter, derfor kan vi gjøre dette på 3 ulike måter, hvor en av dem også gjelder hvis dere har en systemleverandør. En integrasjon vil lette den manuelle arbeidsmengden for inkassoselskapene. Det vil også gi privatpersoner og gjeldsrådgiver en raskere oversikt, og informasjonen vil være korrekt.
Alle integrerte inkassoselskaper blir invitert inn i vårt kreditorrom, hvor de kan få oversikt over informasjonen som er sendt til Inkassoregisteret og kan behandle forslag til betalingsplaner.
Våre partnere
Flere av landets største inkassoselskaper stoler på oss. Vi har allerede integrert med følgende inkassoselskaper
Integrasjon
Vi vil gjøre det enklest mulig å levere informasjon sammen med inkassoselskapene

Banqsoft, FlexiSoft og Unicorn er systemleverandører til et stort antall inkassoselskaper. De har lagt til rette for en integrasjon mot Inkassoregisteret. Flere selskaper benytter allerede disse integrasjonene og vi har gode erfaringer med det.

banqsoft logo

Inkassoregisteret åpnet i juni 2020, og antallet brukere har økt jevnt og trutt. Dette har ført til mange henvendelser til alle landets inkassoselskaper som har vært tidvis utfordrende å svare på. Dette problemet klarer vi å løse med en av våre integrasjonsløsninger.

Vi har både integrert direkte med inkassoselskaper men også systemleverandører. Ta kontakt med oss så tar vi en videre prat for å finne ut hva som passer best for dere.

I starten av 2023 kom den gledelige nyheten om at bransjeorganisasjonen Virke Inkasso anbefalte alle sine medlemsbedrifter å knytte seg til Inkassoregisteret. Det har ført til flere integrasjoner for oss, som igjen betyr at privatpersoner får en bedre oversikt over ubetalte inkassosaker som er vårt felles mål.

Kommer snart
Kommunal og statlig gjeld
Skal privatpersoner få fullstendig oversikt over egen økonomi er det avgjørende å ha oversikt over ubetalte statlige og kommunale krav. Dette kan være restskatt, ubetalte barnehageregninger, bøter og mye mer. Derfor er det viktig for oss i Inkassoregisteret å inkludere denne typen krav i vår oversikt.
municipal state debt
Ta kontakt for en videre prat
Vi vil gjerne høre fra deg