Kommer snart
For venner og familie

Venner og familie kan være en viktig støtte når noen er i økonomisk uføre. Mange ønsker også å bidra på ulike måter, for eksempel ved å tilby økonomisk hjelp, dele ressurser eller gi råd og veiledning. I den sammenheng er det ønskelig og nyttig for nærstående, i enkelte tilfeller, å få en fullmakt fra vedkommende, slik at de kan få en oversikt over ubetalte regninger og annen gjeld.

Venner og familie kan også være der for å lytte og gi emosjonell støtte i vanskelige tider. De kan hjelpe med å identifisere muligheter for inntekt eller jobbsøk, eller tilby praktisk hjelp som å lage budsjett eller finne rimelige alternativer. Det er viktig å huske at det er ingenting galt med å be om hjelp når man trenger det. Venner og familie er ofte villige til å støtte og hjelpe hverandre i økonomiske kriser.

Vi jobber nå med en løsning som gjør dette enkelt, og som samtidig ivaretar personvern. Den vil bli lansert i 2024.

Kredittopplysninger
Privatpersoner som benytter Inkassoregisteret kan se sin kredittsjekk. Disse opplysningene er levert av CreditSafe, gratis.
Kommer snart
Kommunal og statlig gjeld
Skal privatpersoner få fullstendig oversikt over egen økonomi er det avgjørende å ha oversikt over ubetalte statlige og kommunale krav.
Kommer snart
Betale ut saker
Vi ønsker å gjøre det enklere for deg å betale dine inkassosaker. Straks du får oversikten kan du betale sakene gjennom vår tjeneste.
Når en nær går bort
Dødsfall

Når en person dør, kan det oppstå økonomiske utfordringer for de etterlatte. Vi kan gjøre det enklere for de etterlatte med å få oversikt over avdødes ubetalte regninger og annen gjeld. I slike situasjoner kan det være nyttig å søke juridisk rådgivning eller kontakte en advokat som spesialiserer seg på arveoppgjør. Det er også viktig å ha støtte fra venner og familie i denne vanskelige tiden. 🕊️💙

Vi jobber nå med en løsning som gjør dette enkelt for de etterlatte. Den vil bli lansert i løpet av 2024.

Gjør det enkelt med oss

Tegn et abonnement for å komme i gang.

Vi bryr oss om dataene dine i vår

personvernerklæring