Tegn et verge abonnement her
Verge
Nå kan verger enkelt innhente informasjon om ubetalte regninger og gjeld på vegne av sine klienter
Verge lager en profil og tegner abonnement
Verge laster opp vergefullmakt og signerer en fullmakt på vegne av vergehaver
Vi verifiserer vergefullmakten (og gjentar det hver 3 måned)
Informasjonsinnhentingen starter

Vi lanserer nå en løsning hvor profesjonelle verger kan benytte Inkassoregisteret for å bistå sine vergehavere. Dette har vært en etterspurt funksjon og det er med glede vi nå kan tilby denne tjenesten.

Vårt mål er at dette kan hjelpe verger og deres vergehaver å få kontroll på inkassosaker og annen gjeld. For å kunne benytte Inkassoregisteret må vergen tegne et abonnement hos oss, og deretter laste opp en digital vergefullmakt for hver bruker. Vi vil verifisere hver enkelt vergefullmakt ved oppstart og hver tredje måned.

Oversikten som fremkommer i Inkassoregisteret er innhentede opplysninger fra landets inkassoselskap, Gjeldsregisteret og snart også kommuner. Vi vil etterhvert også hente inn statlig gjeld.

Vi håper at du som verge ønsker å prøve vår løsning, og har du innspill til forbedringer eller spørsmål er du hjertelig velkommen til å sende oss en mail.

Kommer snart

Vergemål

Vergemål er en god løsning for personer som lider av skade, sykdom eller funksjonsnedsetting i en kort eller lengre periode.

Likevel kan det være vanskelig å være verge for en person når det gjelder økonomiske forhold, da bruker nødvendigvis ikke har egen bankID. I påvente av en fulldigital “innlogging for andre” funksjon, gjør vi dette manuelt med vergefullmakt. I første omgang godtar vi bare vergemål som er oppnevnt av Statsforvalteren.

Abonnementsplan for verge
Månedlig
Årlig
Vergeabonnement 1
Hvis du ønsker full kontroll på dine søk.
49 kr
+ 12 kr per søk (ink MVA)
per måned

Vergeabonnement 1 inkluderer:
  • Vi søker etter inkassosaker og annen gjeld på dine brukere. For hvert søk du gjør, betaler du en fast sum på 10 kr.
  • Du får også en oversikt over hvem du har søkt på hver måned slik at du enkelt kan ha kontroll på utgiftene knyttet til en enkelt bruker.
Vergeabonnement 2
En fast sum, opptil 100 søk hver måned.
499 kr
(ink MVA)
per måned

Vergeabonnement 2 inkluderer:
  • Vi søker etter inkassosaker og annen gjeld på dine brukere. Du kan søke inntil 100 ganger hver måned på dine brukere.
  • Du får også en oversikt over hvem du har søkt på hver måned slik at du enkelt kan ha kontroll på utgiftene knyttet til en enkelt bruker.

Gjør det enkelt med oss

Tegn et abonnement for å komme i gang.

Vi bryr oss om dataene dine i vår

personvernerklæring